I sommar har jag trallat runt i dessa..


..brillor från lindex. <3 Jag letade efter sådana förra sommaren, men hittade dom ingenstans. Sen i våras så fanns dom typ i varenda jäääääeeeevla affär. Attans bananer på den för nu har ju fler människor sånna här brillor. :/ Mitt senilband kommer från synsam. Och det verkar ju fler också skaffa...
Heheh, neeej men jag bryr mig inte så mycket men det är roligare att va själv om saker och ting. Haha

Jajajajaa, nu ska jag börja rama in mina foton :D Jag har 13 ramar att fylla! Nej förresten.. typ 16! Vi seees, kram / Victory

Hoome!

Heej mina kära vänner!
Juust nu sitter jag i vardagsrummet med pappas macbook och bloggar och kollar på någon serie som jag aldrig har kollat på förut, den är fett fresh sen chattade jag med Victory också så påminde hon mig om att jag inte har bloggat på huur länge som helst så nu tog jag chansen! :)
I helgen var klassen i Finnhamn! Det var ganska roligt faktiskt, men det tog fett lång tid att komma dit, 2 timmar i båt det var lite segt..... Jag har inte så mycket tålamod hahaha! :D
Jag är typ halvt sjuk nu, jag har fett ont i halsen och jag är täpt i näsan så jag låter som en råtta när jag pratar, fett säär!
Så jag vet inte om jag ska vara med på gympan imorn, jag får se... Sååå jobbigt vi börjar klockan 8.10 med gympa hur dåligt är inte det liksom!? På en fucking måndag morgon! Haaah
Men nu ska jag faktiskt dra och lägga mig för annars kommer jag somna i soffan vilken sekund som helst... Fasst föörst ska jag ta en kopp varm chocklad för att försöka få bort det onda i halsen!
GOOD NAATT, Soov så gott
Stay updated on the best blog PULPOPALS! ;)

skapa en egen blogg

Hej, Vickan här IGEN. Sara nu får du faaan ta och skärpa dig med uppdateringen! Jag kom iaf ganska så nyss hem från klassresan som va treeevlig, heh.
Jag funderar på en sak.. om jag ska skapa en egen blogg (OCKSÅ) där jag typ kan lägga ut mina bilder m.m. ? Vet inte riktigt... Då kommer jag ha två bloggar att blogga på! HEJHOPP!

Vi seeeeees / Viktoriaa

vi hörs imorn

Hej! Idag sticker jag (Viktoria) och Sara iväg på klassresa. Vi kommer hem imorgon så vi hörs dåå!


Svårt val

Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha en moppe eller systemkamera + data..?!?
Det skulle va så sjuuuukligt skönt att ha en moppe, man är ju så FRIII som en fågel då! Men en data skulle verkligen behövas och jag älskar att fota. Svårt val.. Väldigt svårt val.
Iof skulle jag kunna köra min systers ciao om jag får en data och kamera. Men jag tror att den kommer att gå sönder när som helst.. Inte bra.

Aja jag har iaf lite tid att tänka på saken.. Jag fyller år i december, om 4 månader.. Hehe


Kram / The king, Viktoria


Fotbollsturnering...

Hallå Hallå! Sandstrand häääer! 
Har just kommit hem från fotbollsturneringen på vallen idag!
Det var helt okej asså, lite jobbigt att springa runt och känna att man inte gör något på planen men jaja så är det...! Men en sak var jag faktiskt fett bra på, att vara målvakt! Fett stolt asså haha! :)
Efter när alla matcher var slut fick vi reda på att vi INTE hade förlorat iallafall! Det var bra! Haha vi hade typ kommit näst sist tror jag... Eller så var det delad sista plats... Spelar inte så stor roll..! Haha det dåliga var att jag råkade göra ett "självmål" men den skulle säkert ha gått in ändå! SÄGER VI hahahaha! :D
....Idag är en fett chill dag, ska duscha och ta det lite lungt kolla lite på The Hills, sen ska jag ta moppen in till posthuset och därefter ska jag ta en liten tur till frissan! :( Jag hatar att klippa mig, det blir alltid så fult! och kort! Jag som har sparat för att få så långt.... BLÄ! Men det behövs så jag får väl bara stå uut helt enkelt..!
Efter det ska jag nog ta ett dopp nere vid bryggan (även om det regnar!) och sen ska jag göra det gamla vanliga typ plocka fram kläder till imorn och bla bla blah.... Kolla lite på kläder på nätet är alltid kul så det ska jag väl försöka göra också!
Hhaha men nu kilar jag iväg och duchar, känner mig fett ofräch!
Bye Bye! :) kisseees! <3 / Sune

Skola, Bad

Heeej!
Idag så va det ju första skoldagen.. Och den höll på i ca 1 timme, inte så länge men alla andra klasser slutade ju typ 20min innan oss! Iof så kanske det är för att vår klass aldrig kan va tyst.. Meeen men..
Sen drog vi och åt tacos och badade! När vi skulle simma ut till nån sten lite längre bort så blev jag aaastrött! Alla andra bottnade, förutom jag med min dvärglängd. Jag bah " Hallå! Ursäkta, hörrni! Skulle, skulle ni kunna sakta ner lite..?" Haha, okej så va det inte riktigt.. Men det tog lite tid för mig att förstå att jag bara kunde simma 1 meter närmare stranden för att kunna bottna.
Efter det gick vi hem till Sara Sandstrand (haha) och spelade kort. Fresh.

Nu ska jag upp upp och ivääääg! Seeees / Viktoria


Here we go again

Imorn börjar skolan... Inte taggad om man säger sååå liksom. Eeeehehheh. Men en bra sak är att Sune kommer att börja i vår klass!! Woowoohooo!
Den här sommarn har varit bäst! Tack vare Husarö <3 Mina tre bästa veckor i hela mitt liv!! Guuudaskymning vad jag vill tillbaks! Menmen.. imorn kl 10, tror jag, sitter jag i något klassrum på Torsviks Skola... Usch ska nog ta och äta lite glass.

Ska nog ta och bjuda på flera bilder från sommarn men tills dess får ni nöja er med en bild jag tog på blå lagunen, på Gotland.

Kram / Victory


kort liten trevlig

Det öste just ner en kort liten trevlig regnskur i typ 5 sek nyss. Alltid lika trevligt =) Eller vänta.. det regnar fortfarande.

Tog bilden på Gotland.

Okej, det här må jag då säga blev ett lååångt inlägg. Jajajajaj.

KRAM / The king, Victory


Naa Naa Naa Naaa!

Hello evry1!
Sitter nu framför datorn och kollar på bilder och lyssnar på musik och chattar med Vickan!
Det är ett bevis på att jag är en tjej! Jag kan göra massa saker samtidigt inte bara sitta och spela COD!
Whatever...!
Jag har just testat min pappas Abtronic, ni vet sån där grej som man köper i typ teleshop eller nått sånt... DET GÖR SKIT ONT! Herreguud! Haha den ska tydligen göra så att man får en vältranad mage och rygg...tror inte att det hjälper...Vem vet?
Nu ska jag typ sova! Haha jag är skit trött efter en lång natt.... Så God natt...typ!¨
Jag sov nyss men nu blev jag trött igen..!
Så Hejdå!
OUCH!

Inte sommar

Victory här igen!
Sitter och kollar på danska Paradise Hotel, haha passar VERLKIGEN in med mitt inlägg som jag skrev tidigare.. "njuter av sommaren" inomhus framför en dataskärm.
En till grej som verkligen inte passar till det inlägget är att jag längtar till hösten/vintern. Jag vill shoppa höstkläder.. fresh. Vill ha mer rutiga gubbskjortor och snygga varma skor. Men jag ska INTE kolla i några tidningar. Hatar mode. Älskar kläder men hatar mode. Jag blir bara fast vid vad som står i tidningarna. Och det e inte kuul!

Igår, efter att jag hade badat (som Sune berättade) så sov jag hos Malin, mitt söderbarn. Bara så att ni vet liksom, om ni va oroliga..


Världens snyggaste skjorta, som jag dumt nog gav till min lillebror i födelsedagspresent en gång i tiden istället för att behålla den själv... Dumt gjort. Dumt.

/Victory

SOMMAR


Njuter dom sista dagarna av sommarlovet. Tog bilden på Gotland

/Victory


Wihooooww!

CHAA CHAAA BLOGGÄÄÄN! TIHIHI :D
Idag har varit en fett fresh dag, asså verkligen skit kul! Först var jag på Ikea med mammsen och lill brorsan, det var ganska borring men jag fick det jag ville ha iaf, så det är jag nöjd över... Sen var vi på en Pizza buffe på Pizza Hut, det var aas goott, I loooove pizzaaa! Yum Yum! Sen kollade vi runt i lite butiker på Outleten och jag hittade ett rosa linne och en rosa keps från Tommy H. Fresshhh!:)
Senare när jag kom hem mötte jag upp Victory, Sofia, Malin och Saraa. Dom var redan med varann och badade men sen så mötte jag upp dom och tog ett snabbt dopp också. Det var skiit kallt, seriöst asssåå SKIT kallt!
Sen var det två stycken Djursholm killar som vi trodde var min lillebrorsa och hans kompis eftersom att det såg lite ut som det på avstånd. Dom var värsta skit kaxiga och snackade om hur rik en av killarnas farsa var. Vi bah öööemmmhh K?! Det var feta fresh asså. Sånna personer ogillar jag, Kaxiga son of a bitches asså vafan är deras problem?? Desutom sa dom att Lidingö var en förort, det är ju sant men isåfall är väl Djursholm också det?
Jaja skit samma, ska inte slösa min tid på att tänka på onödiga personer. Hahaha det lät kaxigt! Whateveer...!
Nuu sitter jag på mitt rum som ser mycket finare ut änn innan (Jag har städat!!)
Och nu skall jag gå ner till köket och fortsätta på tavlan som jag håller på att måla och göra en riktigt god smoothie, yaaay!
Jag är väldigt glad idag efter några moppeturar på ön och ett samtal till en kompis i Spanien som är såå snäll och gullig och verkligen får en att bli glad! Hennes motto är: " Varför vara ledsen, när man kan vara glad? " Det är så rätt såå idag är jag mycket gladare än vad jag var igår! :D Tihihi :D
Men nu drar jag! Hejdååå ha en trevlig torsdagskväll!
xoxoxoxo //  S Sandstrand

Sara, ledseen!

Allt är så Blääigt just nu! Ursäkta mitt barnsliga uttryck, tahah men exakt så är det!
Jag har en BIG klump i magen och en i halsen och gråter hela tiden. Sitter just nu och lyssnar på låtar som ska få mig glad som jag brukade älska förr i tiden och musik som mina föräldrar spelade mycket när jag var liten, detkänns lite bättre iallafall ^^
Jag saknar Spanien SOOO muuch right now så att det bara är jobbiit!
Whaat is happening to mee liksom? ofta man blir ledsen för det! Jag är så töntiiig!
Egentligen borde jag vara överlycklig eftersom att jag klarade moppeprovet idag och får köra runt med moppen snart, måste bara få den försäkrad.... Men det struntade jag i ett litet tag idag :) Jag åkte hem till min kompis Sofia/ fisken, så tog hon sin moppe så körde vi hem till Sara och hon ska ta moppeprovet imorgon så jag håller verkligen tummarna för henne! Hoppas verkligen att hon klarar det! Då blir det SSS moppe klubben (Sarax2 och Sofia)
Ser verkligen fram emot det! :)
Herregud när jag läser igenom allt så låter det så konstigt, det gör i och försig alla mina inlägg tahah men jag FÖRSÖKER! HAAHA!!
Imorgon ska jag och mammi dra till Barkaby Ikea och köpa lite nya grejer till mitt rum, det ska bli lite kul! det är alltid kul med nya saker :) Sen måste jag nog städa mitt rum BLÄÄ!
JAJAA nu ska jag måla vidare på tavlan jag håller på med, den ska bli riktigt fin har jag bestämt mig för :)
Soo Byyye biatchees Take care!
Puss Puussss / Saranova

Victory is home!

Heeej! Nu är jag (Viktoria) hemma igen! :D
Håller på att packa upp sen skulle jag va med Malin idag men hinner inte :( Hahahaha, Malin e skön.. hon säger att det låter som att jag bajsar på min telefonsvarare. Men jag ska se till så att hon talar in en ny till mig med hennes bebisröst som hon svarar med! Haha, jag trodde på riktigt att det va typ en 5åring som svarade när jag ringde henne. Haha.

Jag kaaanske ska träffa Sofia, the man, ikväll.. men jag tror inte att jag kommer att orka för jag har inte sovit många timmar inatt. Båten gick kl 7 så vi behövde gå upp 5.. och efter det har jag varit vaken.

KRAM / Victory

Tillbaka i Stockholm!

Haalloo! 
Jaag (Sara) är tillbaka i Stockholm nu efter två chill out veckor i Norge det är ganska skönt att komma hem till min skööna säng men jag känner mig ändå inte riktigt nöjd....
Har du någonsing hafft en känsla av att du har glömt någonting precis innan du ska sätta dig på flyplanet till en plats långt bort ifrån där du bor?
Det är exakt så jag känner, så himmla skumt! Haha
Iallafaaaall....! Idag så sov jag över med Sofia vi hade jätte kul och hade mycket att prata om eftersom att vi inte har setts på huuur länge som heeelst! Så jag lär nog se mer av henne den här veckan. Det ser jag fram emot!
Jaaag måste iallafall ta och ringa ett samtal till en kompis i Spanien nu såå jag får väl skriva någon annan gång antar jag, sorrraaayyy!
Ajaa Haa det bääst sötnosar!
Puss Puss // Sahara

Medeltidsveckan = Role Models


En liten outfit från landet: Shorts -  Bikbok, linne - Bikbok, skjorta utan ärmar - Bikbok/homemade. Wooooow, värsta bikbok-outfiten!

Hahahaha, idag va jag i Visby och det är medeltidsveckan just nu så vi gick runt och kolla på typ stånden m.m. Och ni måste dit nån gång för seriöst det går runt VUXNA människor utklädda!! Haha, när jag va typ 8år gick jag dit utklädd (fytusan) men det går ju också omkring typ 25åriga människor utklädda! Det är typ som i filmen "role models". Har ni sett den? Hahah, ni måste se den!! Aslikt medeltidsveckan.

Ajaaa, vi seeeeeeees. Btw, det är bestämt att jag kommer hem den 18e nu. LÄNGTAAAAAR!!!!!!!!! Kraaam / Victory

Hej

Tjoo, Viktoriaa här igen! Jag är fortfarande på mitt landställe.
Jag skulle just ladda över bilder på min data. När jag gjort det så kommer det upp en ruta på skärmen som undrar om jag vill ta bort bilderna från min kamera. Det vill jag inte för jag ska lägga över dom på min "familjedata" sen när jag kommer hem. Så tryckte på NO men så tas bilderna bort ändå! Fuck. Får fixa det när jag kommer hem.

Det här är en av bilderna jag tagit på Gotland. Min favorit!

Nu ska jag gå, försöker få bort alla jääääädrans flugor som sätter sig på mig hela tiden. Luktar jag bajs eller?? Haha, kan iof tänka mig det.. Vi har nämligen ingen dusch här, havet är vad vi har! Ciaooo / Victory


Har varit i Visby

Hej! Viktoria heeeree!
Idag har jag varit i Visby, köpt lite grejer bla. en väska. Ni kanske kommer få se den när jag kommer hem.. om typ 2-3 veckor. Sen hittade jag VÄRLDENS SNYGGASTE LINNE! Men jag köpte det inte.. hade redan köpt en hel del. Men nästa gång jag åker dit MÅSTE jag köpa det! Wooow så fresh det va!

Jag har tagit flera naaajsiga bilder på bla. solnedgången, skall visa dom nån gång.
Nu ska jag gå ut och sätta mig i hammocken (stavning?) med en skål chips och kolla på solnedgången (som iof redan har varit, men ajaa). Vi seees. Kram / Victoryy

På Gotland.

Hej! Victory häär!
Jag är på Gotland. Kom hit igår morse. Idag har jag varit på stranden, spelat tennis och tagit kvällsdopp. Fint väder va det, men imorn verkar det bli sämre. Synd.
Vi har en suuuper utsikt här, dock ser jag inte riktigt det speciella i den.. Men enligt mina föräldrar är den vääldigt fin. Jag har inte bästa kameran, så jag kan inte fånga solnedgången nå fint. Tråkigt. Jag MÅSTE önska mig en systemkamera i 15års-present.. men vill ha en moppe också. Attans.
Nu ska jag gåå, vi ses! Kraaaaaam / Viktoria


Bye Bye!

Det häär blir sista inlägget på 2 veckoor, om jag inte nu går in på ett internet cafe någon dag det vet jag inte änn. Vi får se!
Annars får ni hadet så jääätte braa så får ni  läsa vickans inlägg från Gotland och se fram emot mina när jag kommer hem från Norge! :) Haha
Ciiaaaaooooo! Hasta la vistaa Baaabyyy! :)

RSS 2.0