Tarifa

Jag har näästan packat klart och har nu tagit en liten paus för att lyssna på chill out musik och kolla på bilder av minnen och på platser där jag har rest till. Sån är jag :)
Just nu lyssnar jag på Cafe del Mar volumen 8 som är sååå freeesh, jag äälskar det! Det får mig att tänka på Tarifa där jag var nu i sommar och förra sommaren och sommaren innan det...och innan deet...! Aa jag har varit där 10 sommrar i rad. Men man tröttnar inte! Herregud det är så fint.....!
Jag ska iallafall måla en liten tavla och jag har 3 alternativ och ni ska få vara med och välja vilken NI tycker är finast, för mig spelar det iingen roll jag tycker att alla är exakt lika fina.
So here it goes! :)
Jag lägger ut en bild på resultatet av talvan när jag är klar! :)
Haare bäääst xoxoxoxoxoxox / S

Morgon= Jag = Trött = Kollar på Jersey Shore

Rubriken säger allt...Jag är trööött som vanligt efter en natt utan söömn... Jag ligger i soffan och kollar på Jersey Shore och bloggar men blir distraherad (stavning?) av hur jobbig och bitchig och töntig snooki är!
Idag har det inte hänt så mycket så jag tänkte berätta vad jag gjorde igår istället, så skriver jag ett inlägg senare idag kanske som blir mitt sista inlägg på 2 veckooor! 

Anyway jag och min familj var hemma hos Elina igår och firade att hennes pappa fyllde 50, det var kul! Och Elina hade gjort väärldens godaste tårta, Yuummyyy!!
Innan vi åkte bort till "kalaset" var Philip (min bror) och jag ute och seglade med hans nya segelbåt! Det var sjukt kul förutom att vi välte heeeela tiiiden, hahah! Det var kul att välta dom första gångerna sen blev det bara kallt och man frös typ ihjääl!
Justee idaaag så ska jag, brorsan och pappa ut till Dalaröö och försöka surfa igen! Det kommer nog inte att gå men det är väl värt ett försök?
Sen ska jag packa till resan to Nooorwaay...
Soo Byee, stay updateed och fortsätt läs våra coola inlägg här på Pulpopals!
Puss Puss

Old-school porshe

Viictoryyyy här en sista gång! Jag hinner blooogggaa lite nu.
Jag spelade nåt bilspel förut och jag måååååste bara säga hur snygg en old-school porshe är!! Helt sjukt. Jag SKA skaffa en sån när jag blir stor! Så fort jag skulle välja bil när vi skulle spela så sa jag att jag skulle ha en old-school porshe. Tyvärr va den inte sådär suuuperbra. Men när jag blir stor, och ska skaffa en sån, så är det lungt för jag kommer va rik.. så jag kan ändra motorn och allt sånt grejs så att den blir som ny inuti! PERFA!

Jag vill ha en i antingen rött eller svart, med beiget cab-tak. Blått va iof också fett snyggt.

Heeejdåå! / Viktoria

GOTLAND

Packningen är fullbordad, och jag är redo för att åka! Hehe. Eller egentligen inte. För imorn är det typ en liten återträff på Husarö (där jag konfirmerades) och jag kan inte va meeed :( Men det är en igen den 15e... men vi kanske inte kommer hem tills dess, utan vi kanske kommer typ 18e.. Fan. Jag vill tillbaks, så fort som möjligt <3

Aja, vi åker iaf inatt så det här är my last inlägg, eller kommer uppdatera pyttelite där juuu! Här e iaf en bild på utsikten, jag tog förra året:


Världens finaste utsikt (inte på den här bilden just.. meen)

KRAAM / Viktoria


Fixa och trixa

Heejsan! Nu ska jag snart börja packa, åker ju till Gotland inatt. Men jag kommer nog skriva ett till inlägg innan jag åker. När jag är på Gotland kommer jag nog inte blogga mycket alls, men kanske liiite. Jag vill prova att mobilblogga!!!! Verkar fett kul! haha.
Sara åker ju till Norge ganska snart, och jag tror att hon typ inte kommer att blogga alls :( Nooot fresh.

Tänkte iaf visa er ett armband jag skapade nyss:

Jag klippte av armarna på en av mina jeansskjortor, hehe. Asså det va en jag typ aldrig använde, plus att den va inte så snygg. Så jag gjorde den till en jeansväst. Najs. Iaf, jag tog typ det yttersta av ärmarna, klippte loss det. Fixa och trixa med lite kedjor och pärlor, och jaa där har ní resultatet. Inte lika snyggt som jag tänkt mig. Men men.. Tänkte iaf visa er min kreativitet.

Ciaaaaaoo, vi seees! / Viktoria


Här är klippet! Det blev lite fel i förra inlägget! Förlååt! :)

http://www.youtube.com/watch?v=H3FF6HBfTfI

It's Friiday Im in looove!

Yoooo duuuude!
Rubriken stämmer inte riktigt kanske, eller jo men nää hahah! 
Det är Fredaag iallafall, Wihooooo!!!
Idaag åker pappas kompisar hem till Norge, vilket ska bli ganska skönt faktiskt.... Och vi ska på 50 års fest hemma hos Elina för hennes pappa fyller 50! Det ska bli kul, men jag vet inte vaad jag ska ha på mig ännu, :O paaaniik!!
Jag satt uppe till klockan 2 inatt och kollade på kite klipp på Ruben Lenten och Aaron  Hadlow. (Dom bästa kitesurfarna i heeeelaaa världen!) Och det enda jag kan säga är. Theeey goot moooves dom är såå hiiimmlaaa bra så att det inte är sant!! 
Här är ett klipp jag tycker att ni ska kolla på, den är ganska kort och så värd att se!
http://www.youtube.com/watch?v=H3FF6HBfTfI
Len10 rooocks!
Nu borde jag dra och äta frukost, jag kanske skriver ett nytt inlägg senare idag!
Byeee xoxo/ Sara

Thursday soooon Friday!

Halliiii Haallåå Sandstrand häär :)
Idag är det Torsdag, vilket är super mega seeeegt för vi ska hem till våra grannar och äta middag.... Typ gamla pensionärer som inte har något liv. Hahaha vad snäll jag är!
Det ska inte bli så kul iaf....så jag får väl försöka smita hem lite tidigare, vid den här situationen är det ganska skönt att vi har gäster från Norge även fasst dom inte är på min ålder men det behöver inte grannarna veta haah ;)
Barnet till pappas kompisar heter Mina och är 5 år och är jätte gullig men hänger efter en som ett plåster. Nu har jag en timma för mig själv sen kommer hon hem från Junibacken så då får jag vara social igen. Jaja jag träffar henne ju bara någon gång om året så det är väl okaaayyy :D
Idaag har det inte hänt så jätte mycket, jag var inne i stan med mamma och shoppade lite. Jag köpte ett par rosa mjukisbyxxxxooor som är jätte fina från Juicy och en sjal från Kapp Ahl....
När vi just skulle korsa plattan för att gå tillbaka till Parkaden där bilen stod så träffade jag på självaste Julia OD som var ute och scatade med en kompis. Det var trevligt att se henne igen! :)
Anywaay så ska jag göra som på reklamen  "Slappa av med en tidning i sommar" då hade jag tänkt att lägga mig lite i soffan nere i vardagsrummet och läsa chic och bara chillaa gaaleeet helt enkelt och tänka possitiva tankar, IMORGON ÄÄÄR DET FREEDAAAAG!! wohooooooo! Loveloveloveloveloveloooooveeee iiiit! :D
Ha en suuuper bra daag och jaa haha Hejdåååå Puss Puusss <3
 Här är en bild på mjukisarna jag köpte! :)

ser och hör regnet tippra mot taket

Heeej! Just nu sitter jag vårat glashus och ser och hör regnet tippra mot taket. (Vi säger att tippra är ett ord..)
Jag tog med mig popcorn, datan och kameran.. och ett glas vatten och KUTA in hit. Men hann ändå bli lite blöt. Nu ska jag kolla på film och käka popcorn så vi sees! / Viktoria


SKJORTA

Heeejsan, Victory här igen!
Har just varit hos mormor och morfar och ätit paj.. Jag gillar inte paj, vet inte varför.. jag har smakat (jag smakade idag) men jag gillar det bara inte. Men som tur va fanns glass också. Mums!

Ni vet att jag klippte av ärmarna på en av mina skjortor. Jag ville ju inte bli en skjorta fattigare så först frågade jag mina syskon om dom hade en skjorta jag skulle kunna få, och klippa i. Tyvärr hade dom inte det. Men pappa hade! Fast den fick jag inte förstöra så jag förstörde en av mina egna och behöll den jag fick av pappa som den va:


Nu ska jag äta middag, vi sees / Viktoria

Gööteborg tjejeen!

Haallöööj!
Jag är tillbaax från Gööteböörg nu, har nyss varit inne i Stockholm city nu med några Norska vänner som bor hos iss för några dagar. Det var myyyys men jag är vääldigt trött nu eftersom att jag kom hem 02.30 inatt och var tvungen att gå upp klockan 9.00 idag för att vara trevlig och hälsa på gästerna....Gaaaahh! Hoppas dom förstår varför jag sitter inne på mitt rum och är "osocial" just nu.
Anywaay Göteborg! Det var inte så jäätte värt det att bila 7 timmar för att gå på Liseberg och få åka 3 atraktioner! (det var sååå himmla lång köö!) Helt sjukt assååå!
Jag som trodde att det skulle bli regn så jag hade bara med mig långarmade tröjor, jeans, sneakers och en regnjacka. När jag vaknade på morgonen var det 21 grader. Toooppeeen men ändå inte tänkte jag. Så innan vi åkte till Liseberg skyndade Pappa, Philip och jag oss in på NK och köpte ett par shorts..... Sååå kan det gåå!
Men jag är så himmlaa trött nu så att jag knappt orkar skriva ordentligt. Det blev ett wery oooddd inlägg men det får dugaa! Hahah
Haa de gööööttt! Puss och kraam // Suuunee
En av attraktionerna jag åkte igår hette iaf Balder! Den var sjuuukt kuuul! ;)

en rutig skjorta utan ärmar

Hej! Jag klippte nyss av ärmarna på min skjorta, som ni ser. Jag har LÄNGE velat ha en rutig skjorta utan ärmar men aldrig hittat en. Så jag tog en ur garderoben och började klippa. Najssssss. Gillar bilden längst till höger, så ska jag promenera runt på Gotland. Kommer bli fett fresh.

Btw, till den som frågade vart blå lagunen ligger (bilden i förra inlägget) så är allt jag vet att den ligger någonstans på Gotland.

Kraaam / Viktoria


HOPPA!!!

Tjeee, Victory hääär!
Jag kom just hem från Sofia. Jag hade inte träffat henne på typ 2 veckor så det va feeeeeett najs! Vi badade, och fy faaaan vad jag hatar att va sån där som aldrig vågar hoppa i.. iof gjorde inte Sofia heller det. Men hennes bortförklaring till att jag skulle hoppa först va för att jag hade kännt på vattnet (gjorde det i lite i smyg.. för egentligen skulle vi inte göra det innan vi hoppa).
Så jag stod där och kunde bara inte hoppa, uuuusch. Jag vill va sådär cool och bara hoppa på direkten.
Det hela slutade iaf med att Sofia hoppade i först. Hon fick panik när vågorna kom för hon ville inte missa dom, haha.

Här är när jag hoppade från klippor vid blå lagunen förra sommaren. Ni vill nog inte veta hur lång tid det tog för mig att hoppa då... Och ser ni att jag håller för näsan också?! Jävla tönt.

KRAM / Viktoria


Kläder på internetttooo


Jag kollade på kläder på internetttooo och hittade den här tröjan på gina tricot. Sen letade jag också efter ett linne som jag sett på bikok's hemsida, men det fanns inte däääär :( Blev jätteledsen. Sorgligt. MEN då kanske den finns på rean!! Det skulle feeeeeett med fresh. Hoooooppas det! För det linnet skulle vara perfa att ha på stranden.

Sara skulle uppdatera innan hon åker till Göööteet men hon kanske inte hann det, fast hon kanske skulle åka imorn dessutom. Wiiicked. Aja, hon bloggar väl när hon kommer hem :)
Nu ska jag sova.. är riiiktigt trött. Vi seeeees / Viktoria

Plättar


Tjooooollahoppsan! Jag lagade plättar till frukost imorse och tog lite fresha bilder dååå. Jag måste säga att det är faktiskt stooor skillnad mellan plättar och pannkakor, även om det är exakt samma ingridienser. Plättar är godare. Dom är liksom lättare att äta.. tyyyyyyyp. Jaaa, dom är fett med fresha iaf.

Det här må jag då säga blev ett intressant inlägg. Kraaaaaaaaam /Victory


Sommarbilder

Är det bara jag som inte har nåt emot det här regniga vädret? Det är ju aaasskönt! Man kan ju liksom bara ta det fett med chill assååå. Fast det räcker med några få dagar bara, sen vill jag ha sol igen.
Här får ni iaf kolla på lite av mina sooooliga sommarbilder från Övik:


Kraam / Viktoria

Trööött!

God morgon eller vad säger man vid den här tiden...?
Jag vaknade för en timme sen och är jäääätte trött! Hade en dålig natt, med en MASSA konstiga drömmar som jag vaknade av. Jag har vaknat minst 4 gånger tror jag. Inte så roligt!
Idag måste jag städa mitt rum som alltid är lika kuuul....hehe. Sen ska jag packa för imorgon åker jag tydligen till Göteborg. Fick reda på det igåår och är verkligen inte beredd på det. Men det ska bli kul eftersom att jag aldrig har varit där! :)
Åker dit med min pappa och bror, mammsen följer inte med :(. Vi ska vara där i två dagar och medans får vi passa på att få kitesurfa lite. Får verkligen hoppas att det går bra och att vågorna inte är för stora det är läskigt tycker jag.
Ikväll så ska vi till några vänner och äta middag hos dem. Jag vet inte om jag följer med jag får se lite senare hur jag känner mig och om jag har packat klart, för jaag har inte ens börjat! :O

Måste sticka iväg nu iallafall så att jag inte sparar allt till sista sekunden som jag brukar göra..Puust!
Skriver nog ett inlägg imorgon innan jag bilar ner till Götet. 
Ha en bra dag xoxo // Sara 

Dålig vind!

Haaallooj Bloggen!
Idag har jag varit ute på Dalarö med hopp på att få kitesurfa lite. Men nej nej, det gick inte, iallafall inte för mig.
För brorsan gick det ganska bra, förutom att han skadade sig ganska rejält då han fick brädan på foten. Aj Aj Aj.
För mig var det bara trassel och vinden försvann och jag skönk ner i den dära j*vlaa grå leran som finns i botten. BLÄ! Inte lyckad dag kan jag säga.
Dessutom regnade det skiit mycket så man blev jätte kall och jag hade min sommar våt dräckt som var ett misstag att ta med.
Det possitiva var att vi träffade Erika Lindberg, hon är värds sexa i Kitesurfing i hela världen och är hur gryyyyymm som helst. Jag kollade till hennes blogg och nu vet jag hur jag vill att mitt liv ska se ut om ungefär tio år. Hon är min nya så kallade "rolemodell". Grymm tjej. Hon växte upp i Stockholm och Sundsvall och tänkte först satsa på att bli skid proffs, sen började hon segla och surfa och sen så blev hon kitesurf proffs istället. (Vilket är coolare enligt mig!)
Här är en bild på henne i Tarifa, där hon lärde sig att kite surfa år 2006. Där jag brukar vara varje sommar, inärheten av där jag bodde förut. Tarifa = Paradiset :)

Tältande...

Vi sov i tält igår och det va fett crazy.. vi kunde höra vilddjuren utanför tältet.. kände doften av natur.. hörde vinden SLÅ mot tältat.. och kunde se lidingövillan 10m från oss...


Bruce Springsteen's rumpa och lite jeans på det.


Igår när jag och Sara lekte hade jag Bruce Springsteen's rumpa på t-shirten som kommer från H&M och ovanpå det min jeansskjorta från zara och ett par avklippta jeans.
Ciao


Goood morgon

Nu har vi nyss vaknat och ätit frukost. Vi är veeerkligen friluftsmänniskor aasså. För gissa vad?
VI HAR TÄLTAT I TRÄDGÅRDEN!! 
Bilder från vårat fantanstiska äventyr som vi lär minnas resten av våra liv, kommer upp senare idag!
Igår såg vi When in Roma med Mary Kate and Ashley. Den är gammal men braaaeh ;)
Så här morgon pigga ser vi ut nu!
Så hääär morgon pigga ser vi ut nu!! 
Bye Bye// victory och sune :)

Elin vs Sara

Ni vet bilden Viktoria la upp på Elin Kling? Haha, vi har tagit en sån på Sara aka Sune:
Viktoria är dock lite för liten än! (Hahahaha!) :D

Banan/Hotdog

Heeeeej! Nu är Viktoria OCH Sara här.. fett mysko.
Vi har fixat designen lite nu! Vi vill bara sätta in lite bilder där uppe på toppen av bloggen, vilket är sketasvårt. Jag(Sara) fattar absoluut iingeenting av det här, eller jo 333 thehe :) Och jag (Viktoria) fattar ALLT! Heheee.. eller iaf hur man ändrar färg. Iof kan jag bara ändra till grått och rosa, men det e lungt för det är dom ända färgerna vi vill ha :D 
Vi har just åkt banan/hotdog bakom en båt. Det va askul.. fast det gjorde fett ont när man ramla av. Haha, det roligaste va när man satt bakom Sara! Hahaha, hon flög runt lite till höger och vänster. Och samtidigt skattade/skrek hon och sjöng!.. Tills vi ramlade av.. Då va det inte lika kul längre.
Hejdåå på en tag! / Victory och Sune

Hääärlig bild


Den här bilden är så härlig! När (om) jag skaffar moppe vill jag också ha en sån här bild på mig! Och då ska jag också ha på mig en sån där klänning/kjol och åka runt på landet på en vit vespa.. UTAN HJÄLM!! Fett busigt.
Egentligen gillar jag inte Elin Klings blogg men på sommaren brukar hon lägga upp vissa härliga bilder, som den här!

Nu ska jag till Sara, som jag inte träffat på huuuuuuur länge som helst! Kommer bli fett fresh!! Men vi höööres! Kram / Viktoria

Jag är nöjd.


Ser ni blusen Kenza har på sig? Ser ni?? Och ser ni hur snyggt den där blusen passar till dom där shortsen?? Mhmmm, snyggt. Jag letade fram en blus som också va naturfärgad och slängde på mig den och mina shorts från bikbok. Och jaa.. jag är nöjd.
Haha, jag gillar hur allvarlig och sexig hon ser ut och hur töntig jag ser ut.

Nu ska jag kolla på historiens bästa prograaam! VÄNNER! Inte för att skryta, men jag har fem första säsongerna på min data.. bara så att ni vet liksom.
Kram / Viktoria

Haallooooo

Heej på diig! Saraa hääär jag tänkte berätta om min super intreessaaaanta dag. 

Vaknade klockan 10 och gick ut med min söta hund Felix. Sen gjorde jag mig klar för att dra in till Stockholm city med mammseen för att fynda på alla reor :D 
Det gick väl ganska okej, hahah. Hittade en jätte söt rosa och vit mönstrad klänning från Pepe Jeans som jag hade spanat in redan förra året! (Snacka om tuuur?)
En jääättee söööt och mjuk nalle björn som var för söt för att lämna kvar i butiken ensam hittade jag också :)
Sen hittade jag ett par jätte fräcka Jeans från Vila som jag absolutely älskaar, fasst det är liite för varmt för att ha på sig dom nu, tyvärr, men det ska jag inte klaga på. För jag älskar värmen, kanske inte så konstigt eftersom att jag har bott i Spanien nästan hela mitt liv. 
Yee Yeeeh...
Imorgon ska jag träffa Viktoria för första gången på typ 6 veckor eller nått, det ska bli KUUUL!! :D längtar jätte mucho efter min pulpopal Tahaha :D
Måste verkligen draa nuu det är för jobbigt att sitta inne vid datorn i den här värmen!
Haa en sköön sommar och fortsätt att läsa våran blogg för att pulpopals är bäst!
Byyyye Tooodleees :) <3

HEJSAN

Heejsaan! Nu har jag fixat fram min och saras blogg!! woohooo!
Vädret idag är ju fett med fresh assssåå så jag tänkte sola bort min bonnbränna men jag tror inte det kommer att hända för jag tycker att det är så sjukt långtråkigt och rastlöst att bara ligga och löka i solen.. nej, bonnbrännan får nog vänta tills jag åker till Gotland.
Vi ses senare idag! / Viktoria


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0